Ditt liv, ditt valg!

 

 Hva er "2Live"

Gjennom 8 uker fulgte Bergens Tidende vårt prosjekt "2Live" som da ble kalt "Bergens slappeste". Vi ønsket å se hvordan mennesker som etter eget utsagn var blant Bergens slappeste kunne endre sin livsstil. Vi fulgte deltakere som gjennom treninger og motivering med dyktige trenere opplevde store endringer, og de fikk mer overskudd til å kunne gjennomføre dagliglivets gjøremål.

2Live er et livsstilsendringsprosjekt hvor telling av kalorier og fokus på vekt legges på hyllen. Her handler det om å gjøre endringer i livsstilen på en måte som kan vare resten av livet. Vi fokuserer på at trening og et sunt kosthold skal være en positiv del av hverdagen med rom for utskeielser, og treningsmengden skal være overkommelig å gjennomføre i en hektisk hverdag. Vår filosofi er at små endringer kan utgjøre store forskjeller.

Ved å bli med i 2Live får du:

 • 8 uker med 16 treninger i fast gruppe 
  sammen med dyktige personlige trenere.
 • Varierte treninger 
  inne på treningssenter og ute i friluft
 • Nøkkelkort på de døgnåpne treningssentrene iTrain
 • Motivering hele veien
 • Hjelp til å nå DINE mål

I løpet av disse 8 ukene kommer vi innom mange forskjellige måter å trene på slik at du skal få prøvd ulike treningsformer og finner noe som kan passe for deg. Vi trener både inne på treningssenter og ute i naturen. Dette er et prosjekt som ALLE klarer å gjennomføre uansett hvordan formen er. Treningene vil nemlig bli tilrettelagt hver enkelt deltaker i gruppen, og vi jobber mot å nå den enkeltes mål.

Vi går for varige endringer og treningsglede!
B
li med og tren med oss da vel!

 

Vi gjør endringer i livsstil enkelt.

I media fokuseres det mye på bedre helse gjennom trening og endring av kosthold.  Gjennom mange «reality»programmer på diverse kanaler får vi se hvordan man kan gjøre store endringer med et stort apparat rundt seg; de har både kostholdseksperter, treningseksperter, psykologer og diverse analyser. Men hva skjer etter at kameralysene er slått av, og ekspertene trekker seg tilbake? Vi har utallige ganger sett at man ikke klarer å opprettholde et så strengt kostholds- og treningsregime over tid. 

 • Ønsker du å komme i gang med trening og endring av livsstil på en måte som varer?
 • Ønsker du å trene for å bli gladere, få økt overskudd og få en funksjonell kropp som fungerer bra i hverdagen?
 • Ønsker du å ta fokuset bort fra kaloritelling og heller få gode treningsresultater mens du fokuserer på treningsglede?
 • Ønsker du å kunne holde på med en hobby, aktivitet eller interesse resten av livet ditt?
 • Ønsker du å kunne bli med barn/ barnebarn på ski, spille ball eller leke på gulvet sammen med dem?
 • Ønsker du økt overskudd til å kunne hjelpe foreldre/ venner med å sage ved, flytte og annet fysisk arbeid?

Vi hjelper deg med å nå de målene som er viktige for deg. Vi bygger på endringer gjennom dine egne ressurser slik at din opplevelse av mestring blir det som er kjent for deg; ikke maktesløsheten og et selvbilde som ikke når opp til det oppkonstruerte samfunnsidealet. Har du noen gang blitt motivert av "du skal" eller "du bør"? Ikke vi heller. Sammen finner vi frem til uttrykkene "jeg vil" og "jeg skal". Styrken kommer innenfra, og vi skal finne den sammen.  

2Live
Ditt liv, ditt valg.